Laat je Red Class Wood schutting plaatsen door experts

  • Milieuvriendelijk
  • Weinig onderhoud
  • Levensduur 10-17 jaar
  • Weersbestendig
Schutting samenstellen Bekijk schutting

Red Class Wood schuttingen

Ben je op zoek naar een duurzame en stijlvolle schutting voor jouw tuin? Overweeg dan eens een Red Class Wood Schutting! Wij bieden professionele installatie en uitstekende kwaliteit, zodat je jarenlang van jouw schutting kunt genieten.

De voordelen van Red Class Wood

  • Duurzame en milieuvriendelijke keuze
  • Unieke en aantrekkelijke uitstraling
  • Weinig onderhoud nodig

Ga voor kleurbehoud

In vergelijking met Douglas hout is deze houtsoort minder “harsig” en veel duurzamer. Hoewel het dezelfde kleur heeft als Douglas, heeft Red Class Wood een kleurbehoud van maar liefst 5x zo lang!

Wil je ook genieten van de voordelen van een Red Class Wood Schutting? Stel dan hier je ideale schutting samen en ontvang een offerte op maat.

Veel gestelde vragen

Dit hebben we vaker gehoord

Wat is Red Class Wood?

Red Class Wood is een houtsoort afkomstig uit Zuidoost-Azië, bekend om zijn duurzaamheid en unieke uitstraling.

Is Red Class Wood milieuvriendelijk?

Ja, het hout is gecertificeerd door de Forest Stewardship Council (FSC), wat betekent dat het op een verantwoorde en duurzame manier is geproduceerd.

Is Red Class Wood duur?

Red Class Wood kan in vergelijking met andere houtsoorten iets duurder zijn, maar de duurzaamheid en de uitstraling maken het de investering zeker waard.

Hoe lang duurt de installatie van de schutting?

Dit hangt af van de grootte en complexiteit van de schutting, maar wij streven ernaar om de installatie zo snel mogelijk te voltooien zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Zijn er onderhoudstips voor de Red Class Wood Schutting?

Ja, wij bieden onderhoudstips om de levensduur van uw schutting te verlengen en ervoor te zorgen dat deze er op zijn best blijft uitzien

Bijpassende poort en gaas

Wanneer je kiest voor een Red Class Wood schutting, bieden we je de mogelijkheid om er een bijpassende poort bij te bestellen. Onze poorten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hebben een standaard breedte van 1 meter. Maar we bieden ook maatwerk in stapjes van 10 cm tot een maximale poortbreedte van 1,5 meter.

Wil je een dubbele poort? Geen zorgen, we hebben dubbele poorten die tot wel 3 meter breed kunnen zijn (1,5 meter per deel). En onze gaasschermen zijn verkrijgbaar in hetzelfde type hout als je schutting. Standaard hebben we ze in de maten 90cm of 180cm. Maar als je een gaasscherm in een andere maat wilt, dan is dat ook mogelijk! Wij bieden maatwerkopties om aan al jouw wensen te voldoen.

Wil je meer informatie of de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Waarom 19, 21 of 23 planken?

Wist je dat hoe meer planken een schutting heeft, hoe minder doorkijk je hebt? Dus als je op zoek bent naar een dichtere schutting, dan is het aantal planken iets om in gedachten te houden.

Onze houten schermen hebben een standaardbreedte van 180cm en kunnen worden verdeeld met 19, 21 of 23 planken. Als je op zoek bent naar een goedkoper alternatief en privacy niet zo belangrijk voor je is, dan zijn de 19-planks schermen een goede keuze. Maar als je geen doorkijk wilt in je tuin, dan is de 23-planks schutting de beste optie voor jou.

Hou er wel rekening mee dat hoe meer planken de schutting heeft, hoe duurder hij zal zijn. Maar het goede nieuws is dat al onze schermen zijn geschroefd met RVS, dus je hoeft je geen zorgen te maken over roest!

Projecten Deluxe Schuttingen

Klik op de afbeeldingen om deze te vergroten

Schutting samenstellen

Stel je schutting samen en vraag direct een gratis offerte aan.