Transformeer je buitenruimte met een stijlvolle Douglas schutting

  • Duurzaamheidsklasse 3
  • Weinig onderhoud
  • Levensduur 10-17 jaar
  • Weersbestendig
Schutting samenstellen Bekijk schuttingen

Douglas schuttingen

Ben je op zoek naar een duurzame en betaalbare schutting die tegelijkertijd een visueel meesterwerk vormt in jouw tuin? Is het zomer en wil je een schutting die veel warmte tegenhoudt? Dan is een Douglas schutting van Deluxe Schuttingen de ideale keuze. Onze schuttingen combineren functionaliteit met de natuurlijke schoonheid van douglas hout. Met professionele installatie en hoogwaardige kwaliteit ben je verzekerd van jarenlang plezier van jouw douglas schutting.

De voordelen van Douglas schuttingen

  • Warme oranjeachtige uitstraling
  • Duurzaam en weersbestendig
  • Warmtewerend

Geniet van een natuurlijke uitstraling met een douglas schutting

Douglas hout staat bekend om zijn natuurlijke hardheid, en in combinatie met een geïmpregneerde behandeling blijven onze Douglas schuttingen jarenlang standhouden tegen alle weersomstandigheden. En het beste van alles? Onze prijzen zijn zeer aantrekkelijk. Aarzel dus niet langer en stel jouw eigen Douglas schutting samen. Ontvang een offerte op maat en binnen korte tijd geniet je van een prachtige Douglas schutting, professioneel geplaatst door onze vakspecialisten.


Wil je ook genieten van de voordelen van een Douglas schutting? Stel dan hier je ideale schutting samen en ontvang een offerte op maat.

Veel gestelde vragen

Dit hebben we vaker gehoord

Wat is Douglas?

Douglas is een houtsoort afkomstig van de douglasspar, met natuurlijke duurzaamheid en hardheid, wat het ideaal maakt voor diverse toepassingen zoals schuttingen, meubels en buitentimmerwerk.

Is Douglas milieuvriendelijk?

Douglas hout is over het algemeen milieuvriendelijk, omdat het afkomstig is van Europese bossen die duurzaam worden beheerd en waarbij nieuwe bomen worden geplant ter vervanging van de gekapte bomen. Het is een hernieuwbare houtsoort met een relatief lage ecologische impact.

Is Douglas duur?

Douglas hout is over het algemeen een betaalbare houtsoort in vergelijking met andere duurzame houtsoorten, waardoor het een kosteneffectieve keuze is voor verschillende toepassingen zoals schuttingen, meubels en buitentimmerwerk.

Hoe lang duurt de installatie van de schutting?

Dit hangt af van de grootte en complexiteit van de schutting, maar wij streven ernaar om de installatie zo snel mogelijk te voltooien zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Zijn er onderhoudstips voor de Douglas Schutting?

Ja, wij bieden onderhoudstips om de levensduur van jouw schutting te verlengen en ervoor te zorgen dat deze er op zijn best blijft uitzien.

Elk type hout een bijpassende poort en gaas

Bij elk type hout kunnen wij ook een bijpassende poort leveren. De standaard afmeting voor een poort is 1 meter, maar onze poorten zijn in diverse maten verkrijgbaar. Dit gaat met een stapgrootte van 10cm tot een maximale poortbreedte van 1,5 meter.

Ook dubbele poorten zijn mogelijk, met een maximale breedtemaat van 3 meter. Dus 1,5 meter per poortdeel.

Gaasschermen zijn ook leverbaar in het type hout dat u uitzoekt. De standaard afmeting hiervoor is 90cm of 180cm. Wilt u een gaasscherm met een andere afmeting? Ook dit is mogelijk bij ons!

Waarom 19, 21 of 23 planken?

Hoe meer planken, hoe minder doorkijk. Het aantal planken zegt dus iets over de dichtheid van de schutting. Het houten scherm heeft altijd een breedte van 180cm. Deze 180cm kan worden verdeeld met 19, 21 of 23 planken.

Gaat u voor een goedkoper alternatief en is privacy van minder belang, dan zijn de 19-planks schermen een goede keuze voor u. Wilt u helemaal geen doorkijk in uw tuin dan is de 23-planks een goede optie.

Waar u wel rekening mee moet houden is hoe meer planken, hoe duurder de schutting. Al onze schermen worden RVS geschroefd!

Projecten Deluxe Schuttingen

Klik op de afbeeldingen om deze te vergroten

Schutting samenstellen

Stel je schutting samen en vraag direct een gratis offerte aan.