Hardhout schutting: de logische keuze voor jouw tuin

  • Duurzaamheidsklasse 2-3
  • Langste levensduur
  • Levensduur 15-25 jaar
  • Hardhout soort Keruing
Schutting samenstellen Bekijk schuttingen

Hardhout schuttingen

Ben je op zoek naar de sterkste en meest duurzame houten schutting? Kies dan voor de ongeëvenaarde hardhout schutting van Deluxe Schuttingen. Wij bieden professionele installatie en uitstekende kwaliteit, zodat je jarenlang van jouw schutting kunt genieten.

De voordelen van hardhout schuttingen

  • Prachtig natuurlijke uitstraling
  • Duurzaam en weersbestendig
  • Enorm sterke houtsoort

Hoogwaardige kwaliteit: Geniet jarenlang van een hardhout schutting

Met een hardhout schutting heb je een lange tijd geen omkijken meer naar je schutting. Door zijn natuurlijk harde eigenschappen en prachtige natuurlijk uitstraling is het de ideale keuze. Kies daarom voor een milieuvriendelijke oplossing die jarenlang meegaat en je tuin transformeert tot een oase van rust en schoonheid.

Wil je ook genieten van de voordelen van een hardhout schutting? Stel dan hier je ideale schutting samen en ontvang een offerte op maat.

Veel gestelde vragen

Dit hebben we vaker gehoord

Wat is hardhout?

Hardhout is een houtsoort afkomstig van loofbomen, gekenmerkt door zijn hoge dichtheid, duurzaamheid en natuurlijke weerstand tegen slijtage, waardoor het ideaal is voor diverse constructies en buitentoepassingen.

Is hardhout milieuvriendelijk?

Hardhout is milieuvriendelijk omdat het afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen, waarbij nieuwe bomen worden geplant ter vervanging van de gekapte bomen. Door te kiezen voor hardhout draag je bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en de bevordering van duurzaam bosbeheer.

Is hardhout duur?

Hardhout kan over het algemeen duurder zijn dan andere houtsoorten, vanwege zijn natuurlijke duurzaamheid, lange levensduur en de kosten die gepaard gaan met verantwoord bosbeheer en certificering. De hogere prijs weerspiegelt de kwaliteit en duurzaamheid van het hardhout.

Hoe lang duurt de installatie van de schutting?

Dit hangt af van de grootte en complexiteit van de schutting, maar wij streven ernaar om de installatie zo snel mogelijk te voltooien zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Zijn er onderhoudstips voor de hardhout schutting?

Ja, wij bieden onderhoudstips om de levensduur van jouw schutting te verlengen en ervoor te zorgen dat deze er op zijn best blijft uitzien.

Elk type hout een bijpassende poort en gaas

Bij elk type hout kunnen wij ook een bijpassende poort leveren. De standaard afmeting voor een poort is 1 meter, maar onze poorten zijn in diverse maten verkrijgbaar. Dit gaat met een stapgrootte van 10cm tot een maximale poortbreedte van 1,5 meter.

Ook dubbele poorten zijn mogelijk, met een maximale breedtemaat van 3 meter. Dus 1,5 meter per poortdeel.

Gaasschermen zijn ook leverbaar in het type hout dat u uitzoekt. De standaard afmeting hiervoor is 90cm of 180cm. Wilt u een gaasscherm met een andere afmeting? Ook dit is mogelijk bij ons!

Waarom 19, 21 of 23 planken?

Hoe meer planken, hoe minder doorkijk. Het aantal planken zegt dus iets over de dichtheid van de schutting. Het houten scherm heeft altijd een breedte van 180cm. Deze 180cm kan worden verdeeld met 19, 21 of 23 planken.

Gaat u voor een goedkoper alternatief en is privacy van minder belang, dan zijn de 19-planks schermen een goede keuze voor u. Wilt u helemaal geen doorkijk in uw tuin dan is de 23-planks een goede optie.

Waar u wel rekening mee moet houden is hoe meer planken, hoe duurder de schutting. Al onze schermen worden RVS geschroefd!

Projecten Deluxe Schuttingen

Klik op de afbeeldingen om deze te vergroten

Schutting samenstellen

Stel je schutting samen en vraag direct een gratis offerte aan.