Kies slim, kies een horizontale schutting

Heb je net de sleutel van je nieuwbouwwoning gekregen? Of wil je je tuin een frisse, nieuwe uitstraling geven? Een schutting met horizontale planken kan dan precies zijn wat je zoekt.

De perfecte schutting voor jouw tuin

Een schutting horizontaal met planken geeft een strakke en moderne look. Het is de eerste keus voor veel nieuwe huiseigenaren. Waarom? Omdat een horizontale schutting je tuin groter en breder laat lijken. Dat is handig, vooral als je tuin niet zo groot is.

Kies voor kwaliteit en stijl

Een horizontale houten schutting is sterk en ziet er goed uit. Het hout geeft een warme en natuurlijke sfeer. Je kunt kiezen uit verschillende houtsoorten en stijlen. Of je nu houdt van brede planken of van smalle latjes horizontaal, alles kan. En het onderhoud? Dat is makkelijk. Met de juiste behandeling blijft je schutting jarenlang mooi.

Smal of breed: elke lat heeft zijn eigen charme

Wil je iets bijzonders? Kies dan voor schutting smalle latten horizontaal. Dit geeft een verfijnde en elegante uitstraling. Heb je liever iets stoerders? Dan zijn brede schutting planken horizontaal een goede keuze. Wat je ook kiest, met schuttingdelen horizontaal geplaatst zit je altijd goed.

Een schutting die bij jou past

Het mooie van een schutting met horizontale planken is dat je hem helemaal naar jouw hand kunt zetten. Je kiest de hoogte, de breedte, en zelfs de kleur. Zo past jouw nieuwe schutting perfect bij jouw huis en tuin.

Lange levensduur, minimaal onderhoud

Een schutting is een investering voor de lange termijn. Je wilt dus dat hij lang meegaat en mooi blijft. Dat zit wel goed met onze schuttingdelen. Ze zijn gemaakt om jarenlang mee te gaan, weer of geen weer.

Met een nieuwe schutting met horizontale planken maak je van jouw tuin een plek om trots op te zijn. Het is de laatste stap in het afmaken van je nieuwe huis. Wil je meer weten of ben je klaar om te kiezen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Gerelateerde berichten

Dit is het verschil tussen een vuren of grenen schutting

Een schutting van hout geeft je tuin een natuurlijke en sfeervolle omheining. Maar met zoveel houtsoorten op de markt, welke...

Grenen of douglas: de beste houtkeuze voor je schutting

Bij het kiezen van de juiste houtsoort voor je schutting komen vaak twee namen naar voren: grenen en douglas. Dit...

Wat is Red Class Wood?

Als je van plan bent om een nieuwe schutting te plaatsen, heb je misschien gehoord van Red Class Wood. Maar...