Hoe lang geniet je van een grenen schutting?

Een grenen schutting kies je niet alleen voor privacy, maar ook voor sfeer in je tuin. Die moet dus wel een tijdje mee kunnen. Wij snappen dat. Daarom vertellen we je graag hoe je zo lang mogelijk van je schutting geniet.

De kracht van grenen

Grenenhout, direct uit onze oer-Hollandse bossen, heeft die authentieke look die je tuin die extra touch geeft. Sterk, betrouwbaar en met een natuurlijke uitstraling, net zoals onze service. Maar, zoals bij alles, heeft grenen liefde nodig om zijn charme te behouden. We geven je alle ins en outs, zodat je weet wat je van jouw grenen schutting kunt verwachten.

Wat is de levensduur van een grenen schutting?

Normaal gaat een grenen schutting 10 tot 15 jaar mee, mits goed onderhouden. Maar laten we eerlijk zijn, het kan ook langer als je ‘m goed behandelt. Een schutting is een levend product en met de juiste zorg heb je er ontzettend lang plezier van.

Een schutting gaat net zo lang mee als de zorg die je erin steekt. En die zorg, die delen wij met jou. Jouw wens is ons uitgangspunt en samen zorgen we ervoor dat die schutting staat als een huis, jaar in jaar uit. Dus, klaar om samen met ons aan de slag te gaan met jouw tuin?

Gerelateerde berichten

Dit is het verschil tussen een vuren of grenen schutting

Een schutting van hout geeft je tuin een natuurlijke en sfeervolle omheining. Maar met zoveel houtsoorten op de markt, welke...

Grenen of douglas: de beste houtkeuze voor je schutting

Bij het kiezen van de juiste houtsoort voor je schutting komen vaak twee namen naar voren: grenen en douglas. Dit...

Wat is Red Class Wood?

Als je van plan bent om een nieuwe schutting te plaatsen, heb je misschien gehoord van Red Class Wood. Maar...