Luxe veranda's aan huis laten plaatsen

  • Inmeten door vakspecialisten
  • Alles uit eigen voorraad
  • Breed assortiment
  • Super snelle plaatsing
Veranda samenstellen Bekijk veranda's

Luxe aluminium veranda’s

Ben je op zoek naar een moderne luxe veranda aan huis die perfect past bij jouw levensstijl en woning? Onze aluminium veranda’s zijn duurzaam en onderhoudsarm en bieden een stijlvolle uitbreiding van jouw huis en tuin.

Voordelen van een luxe aluminium veranda aan huis

Overweeg je een veranda aan huis? Kies dan voor een luxe aluminium veranda en profiteer van de vele voordelen:

  •   Duurzaam en onderhoudsarm
  •   Stijlvolle uitbreiding van je huis en tuin
  •   Extra ruimte om te ontspannen, te werken of te socializen
  •   Hoogwaardige materialen en professionele installatie voor naadloze aansluiting op je huis en voldoening aan al je wensen
  •   Tal van opties om je veranda aan huis nog luxer en comfortabeler te maken, zoals glazen schuifwanden en LED-verlichting
  •   Optionele zijwanden in verschillende materialen, zoals aluminium, glas of polycarbonaat, voor extra beschutting, privacy of een stijlvol accent

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om jouw luxe aluminium veranda te realiseren!

Veel gestelde vragen

Dit hebben we vaker gehoord

Waarom een aluminium veranda?

Een aluminium veranda biedt verschillende voordelen, waaronder duurzaamheid, lichtgewicht constructie, corrosiebestendigheid en weinig onderhoud. Daarnaast biedt het ook een moderne uitstraling en is het gemakkelijk aan te passen aan verschillende stijlen en maten.

Kunnen jullie mijn veranda plaatsen?

Ja, wij plaatsen jouw luxe veranda bij jou thuis. Wij bieden professionele installatie van onze aluminium veranda’s door ervaren installateurs. Onze installateurs zullen jouw veranda monteren volgens de hoogste normen, om ervoor te zorgen dat jouw veranda stevig en veilig staat.

Kosten luxe veranda?

De kosten voor een luxe veranda kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afmetingen, materialen en eventuele extra opties. Bij ons starten de prijzen voor een luxe veranda vanaf €2200,-. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de kosten en de mogelijkheden voor jouw situatie.

Heb ik een vergunning nodig om een veranda te plaatsen?

In Nederland is het afhankelijk van de afmetingen van jouw veranda of je een vergunning nodig hebt. Als de veranda aan bepaalde voorwaarden voldoet, zoals bijvoorbeeld dat de veranda niet hoger is dan 5 meter en niet dieper dan 4 meter, dan is het in veel gevallen niet nodig om een vergunning aan te vragen. Echter, het kan zijn dat er lokale regels zijn die afwijken van de landelijke regels en het daarom toch nodig maken om een vergunning aan te vragen. Het is daarom aan te raden om bij jouw gemeente te informeren of je een vergunning nodig hebt voor jouw specifieke situatie.

Kan ik een aluminium veranda ook gebruiken als carport?

Uiteraard kunnen wij een veranda ook plaatsen als carport, hierdoor kunt u uw auto eronder parkeren of kunt u dit als extra ruimte gebruiken om spullen onder te zetten. Zo staat uw auto tijdens sneeuwval altijd zuiver en kunt u elke morgen vertrekken zonder te hoeven krabben!

Zijwand plaatsen?

Wij bieden verschillende opties voor zijwanden bij onze luxe veranda’s, zoals glazen wanden, aluminium wanden en polycarbonaat wanden. Maar ook als je geen zijwand wilt, is dat een optie. Afhankelijk van jouw wensen en budget kunnen wij je adviseren welke optie het beste bij jouw veranda past.

Wat is duurzamer glas of polycarbonaat?

Glas is duurzamer dan polycarbonaat en heeft hierdoor een langere levensduur.

De isolatiewaarde van polycarbonaat is wel beter, doordat het een kunststof materiaal is geleid het minder snel warme of koude temperatuurverschillen.

Nadeel van polycarbonaat is dat het wat sneller kan krassen door bijvoorbeeld takken die op het dak vallen. De verwachte levensduur van polycarbonaat panelen is 20 tot 25 jaar.

Personaliseer jouw veranda met tal van opties

Van glazen schuifwanden tot LED-verlichting, wij bieden tal van opties om jouw veranda aan huis nog luxer en comfortabeler te maken. Je kunt jouw veranda personaliseren naar jouw wensen en behoeften.

Optionele zijwanden beschikbaar

Wist je dat onze luxe veranda’s ook optioneel kunnen worden uitgerust met zijwanden? Of je nu extra beschutting, privacy of gewoon een stijlvol accent wilt, onze zijwanden zijn beschikbaar in verschillende materialen zoals aluminium, glas of polycarbonaat. Door te kiezen voor zijwanden met glas of polycarbonaat krijg je een meer open design, terwijl aluminium zijwanden zorgen voor een dichtere uitstraling. Met de juiste zijwand kun je jouw veranda aan huis nog meer personaliseren en het hele jaar door genieten van jouw nieuwe buitenruimte.

Luxa veranda's geplaatst door ons

Klik op de afbeeldingen om deze te vergroten

Veranda samenstellen

Stel je veranda samen en vraag direct een gratis offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Veranda opties

Alle onderdelen worden gepoedercoat. De aluminium wanden hebben dezelfde kleur als de veranda.

Kleurstelling*
Dakbedekking*

Zijwand 1 (voor aanzicht links)*
Spie 1 (voor aanzicht links)*

Zijwand 2 (voor aanzicht rechts)*
Spie 2 (voor aanzicht rechts)*

Glazen Schuifwand onder uw veranda?

Gewenste situatie

Beschrijf hier de situatie waarin de veranda geplaatst moet worden
Led verlichting?
Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Toegestane bestandtypen: pdf, jpg, jpeg, gif, bmp, png webp. Max file size is 8mb

Jouw gegevens

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.